PIeredze-Marihuāna

• Kā es nonācu līdz pieredzei.

Ik pa laikam kāds izsaka viedokli ,ka vajadzētu marihuānu legalizēt un tulīt pat pretī tiek likti viedokļi ,kapēc to nevajadzētu darīt.

Man tas izraisīja lielu interesi,tapēc  nolēmu uzzināt vairāk .

Palasīju cilvēku viedokļus internetā,parunāju ar draugiem paziņām,izrādās  ļoti daudzi ir izmēģinājuši un pieredze bijusi dažāda.

No iegūtās informācijas ,sapratu ,ka tie kas marihuānu noliedz tā pa īstam nav izpratuši tās nozīmi.Jutu ka tur ir jābūt kautkam vairāk ,tapēc ar draugu nonācām pie kopīgas domas uzpīpēt marihuānu.

Pateikšu jau uzreiz,sākumā.

Marihuānu iesaku tikai tiem ,kuri meklē iespēju paplašināt savu apziņu ,darīt to saskaņā ar savu iekšējo balsi,ritmu ,tā lai pīpēšana nav plika kaifa ķeršana,bet tas ir kā rituāls paredzēts sevis izzināšanai.

Marihuānu pīpēt ārpus rituālās nozīmes ir grēks. Grēks ir neradošs /postošs stāvoklis .

Pirmā pieredze.

Laiks kad to darījām iekrita tieši Ziemas Saulgriežos,enerģētiski spēcīgā laikā.

Mēs sēdējām pirtiņā(nekurinātā) kā divi puikas bērnībā darot kautko ļoti īpašu,ar apziņu ,ka  tas ir aizliegts ,tātad pārkāpjam kautkādas zināmas robežas.

Biju ievilcis kādus padsmit dūmus un jutu ,ka mana uztvere mainās.Ērti iekārtojos ,aizvēru acis un vienmērīgi elpoju .Jutu kā manas izkaisītās domas apvienojas un nokļūst šeit un tagad stāvoklī,radot spēcīgu domu staru,kuru es varu vērst sev tīkamā virzienā.Ja iedomājos par kautko smieklīgu,tad smējos līdz asarām .Ja vēlējos atslābt tad līdz maksimumam,es saplūdu ar telpu,kļuvu ar to viens vesels ,katra ķermeņa šūniņa bija atslābusi.Tad savu domu vērsu uz sevi iekšienē.Tur es iepazinu to cik smalks ir zemapziņas mehānisms.Tā it kā man būtu iespēja atvērt pulsteņa aizmugurejo vāciņu un palūkoties kā darbojas visi zobratiņi.Pie katras domas kas manā galvā radās ,zemapziņa to apstrādāja neiedomājami lielā ātrumā.neviens dators informāciju neapstrādā tik zibenīgi.Ja es pasaku vārdu „slikts” ,tad zemapziņa lielā ātrumā šķir  dzīves grāmatas lapaspuses un meklē saistības ar vārdu slikti un ir gatavībā sniegt tev to ko tieši konkrēti tu meklē.Bet „slikti” jau ir izcelts no grāmatu plaukta un jau kautkādā veidā pavairo iespēju radīt ietekmi uz organismu.No tā es sapratu cik nozīmīgi ir piedomāt pie tā ko domājam un ko pasakam.ir atšķirība vai pasaku „es jūtos slikti” vai „esmu juties labāk”. Var teikt arī- "nejūtos labi" jo zemapziņa neuztver prievārdu"ne" 

Tā bija mana pirmā pieredze,kurai sekoja vairākas nākamās.Katrā reizē iemācījos ko jaunu un tas viss pamazām tiek izmantots arī praktiski. Marihuāna palīdzēja sajust mainītu apziņas stāvokli ,kurš ir tāds pats stāvoklis ko var sasniegt meditējot.Man ir izdevies sasniegt šo stāvokli arī bez marihuānas palīdzības.UN pavisam nesen atklāju ,ka iešana pirtī (tā kā to darīja mūsu senči) arī spēj novest līdz mainītam apziņas stāvoklim. Pirts ietekme bija pat vēl iespaidīgāka...

Ilgi domāju kā lai īsumā apkopo to informācijas daudzumu ,ko man deva pāris sajūtas ,kuras guvu marihuānas iespaidā.Viens mazs domas uzplaiksnījums(bildīte),kurai seko sajūta  ,ietver sevī arkartigi liela apjoma informāciju no kuras varetu sarakstit veselu grāmatu.

Tapēc te tikai Galvenās atziņas no pieredzes ar marihuānu

Marihuāna pastiprina sajūtu kādā tu patlaban atrodies. Ja tu meklēsi iespēju justies labāk,paplašināt apziņu tad saņemsi pastiprinātu gaismas enerģiju.Ja jutīsies slikti ,tad marihuāna šo sajūtu pastiprinās un tu nokļūsi zemo vibrāciju slānī kur mīt visi mošķi un dēmoni tādā veidā radot iespeju vinus ieraudzit un sevi  pamatīgi pārbiedēt .

Citi saka ,ka marihuāna rada izsalkumu ,ļoti ciešu miegu.Pašsaprotami ,jo vina pastiprina to uz ko koncentrējas tava doma.

Tātad Šī iemesla dēļ  ,ka marihuāna pastiprina sajūtas, tāsietekme ir ļoti dažāda.

Un tagad padomājam par to kādas iespējas ir izveseļoties ,ja tu savai vēlmei izveseļoties pievieno marihuānas pastiprinošo spēku.

Marihuānu saista ar citām atkarību izraisošām vielām,jo cilvēki par maz ir iedziļinājušies tās būtībā.Esmu par to ,lai marihuāna tiktu aizliegta jauniešiem līdz 18 gadiem , bet citādi neredzu iemeslu lai to padarītu nelegālu.

Marihuāna man mācīja,ka ir jāmācās uzticēties sajūtām ,tām kas nāk no sirds .Sirds balss vienmēr ir neuzstājīga,klusa ,tapēc mums ir tik grūti tai klausīt. Tapēc visā pasaulē cilvēki meditē atslēdzoties no uztraukumiem no trokšņiem no steigas –lai ieklausītos tajā ko saka sirds balss. Marihuāna var palīdzēt iepazīt meditatīvo stāvokli lai vēlāk tu varetu sasniegt šo stāvokli jau saviem spēkiem . Man tas izdevās

Ja esi lietojis marihuānu,lūdzu padalies pieredzē.Kā tu vērtē šo pieredzi?

Manas neparastās pieredzes

We like it ( 3 )

Add your comment:

New Comments

Matrix: Man nav komentāru vairs. Read more...

Matrix: Netēlo pareizo, tev nesanāk, es brīvi jūtos jebkur Read more...

Matrix: Filtrē, ko dzēs, man bloku uzliki ip, iedzēla. Read more...

Dagnija: Labdien. Kur var atvērt video? Read more...

Iveta : Diemžēl uz talku netieku. Lai talciniekiem labs laiks un priecīgs prāts! Read more...

>