Forum : Sludinājumi ( 6 )

Bartera grupa Miera ciematam

Miera grupai ir arī bartera grupa pieejama telegramā. Te links : https://t.me/miera_ciemats Read more...

Matt & Enrico Channeling       Sludinājumi    Read more...
Programēšanas kursi

Sveiki, Bija man doma uzsākt programēšanas kursus kurā mācīt programēt ar html, php, mysql, css, nedaudz as3, un uzstādīt un konfigurēt ubuntu serveru sistēmu.Varbūt kāds vēlas apgūt šo.Kursi paredzēti iesācējiem, vai ar nelielām zināšanām.Norises vieta Lāčplēša iela 36.Nodarbības ilgum.. Read more...

Raksti datorā ar latviešu burtiem

daudziem ir problēmas ar zīmēm, tāpēc ir bezmaksas risinājumi https://www.openoffice.org/lv/about-downloads.html Arī citām programmām var dabūt papildu valodas pakas, vajag tikai skatīties pie pareizrakstības iestatījumiem, tad no interneta var ielādēt. Citādi tekstus ir diezgan grūti lasīt. Read more...

Māris       Sludinājumi    Read more...
Kaķēnība

Kaķēnība meklē cilvēkus ar kuriem laimīgi dzīvot kopā forever ever. Ok, mēs meklējam viņai, jo viņas vienīgās intereses šobrīd ir ēst, gulēt, skriet, plosīt rokas, gulēt, ēst, skriet, plosīt rokas :) Citi kaķi esot ok, bet visvairāk patīk cilvēks, jo viņam ir rokas un ar viņu var kopā gulēt gultā uz viņa ēr.. Read more...

Arta       Sludinājumi    Read more...
Meklēju tūlku

Hay.Meklēju tūlku kas varētu lapu tūlkot uz angļu valodu.Ja ir kāds kurš vēlas pieteikties droši sakiet, der arī citas valodas kā krievu, tā vācu, utt.. :))Protams der arī kāds kas prot Lv valodu lai varētu piekoriģēt tekstus bet tas nebūtu tik būtiski.Rakstiet vēstuli. Enjoy! Tāpat būtu labi arī vid.. Read more...

Prakses iespēja

Sveiki dārgie miera mākslinieki :) Esmu nonācis mazā dzīves strupceļā - augstskolai ir vajadzīga vismas 4 nedēļu gara prakse uzņēmejdarbības sfērā. Tā kā iespējas var rasties visur, nolēmu painteresēties vai kāds no foruma biedriem var ar to izpalīdzēt. Ja kāds ir gatavs dot man iespēju, mans epasts ir ingusvabisc.. Read more...

Ingus       Sludinājumi    Read more...
New Comments

Hornacek: Nekāda ciemata nebūs Read more...

Hornacek: Ciemats smagu zāli pīpē Read more...

Hornacek: Miera ciemats, huju Read more...

Hornacek: Parasts pastala 0 Read more...

Matrix: Bet nu atdarināju čanelinga video, parodiju taisīju, ieliku šajā vietnē, srazu dzērājs :D jū riktīgs , tik jūs nedzērāji tik mazi pisāriņi Read more...

>