We use multiple language content, select languages you understand
Mēs izmantojam dažādu valodu saturu, izvēlies valodu kuras tu saproti
Latviešu : English : Norwegian :Dziive ir mistiska visaas taas izpausmēs. Esmu Miera mākslas sekotāja jau daudzus gadus, bet tad izmainjas personīgajā dzive (piedzima bērni) mani uz laiku ievirzīja citā ikdienā un realitātē. Kad atkal sāku meklēt info par to, kas jauns Miera mākslas ikdienā, saprotu, ka neesmu vienīgā, kas bijusi citā rea.. Read more...
?si=0kMiddY7559Ao13Y
Read more...
Dziļā miegā šads aforisms atnāca...Ja tomēr mēs esam viens augstākais es, kas ir apziņa, un mēs šo dzīvi saucam par viņa pieredzi, kuru mēs pieredzam.Tad jau...Tu, esi daļa no manis,Tavi vecāki ir kāda šķautne no augstākā..Tavi ienaidnieki,Tavi radinieki,Tavi draugi, tuvinieki ir daļa no augstākā.Un ja reiz tā tad tie .. Read more...
Vīlies visādu gudru tekstu autoru nespējā laimīgiem būt, pasaulslavenās izrādes “Snow Show” režisors un klauns Slava Poluņins nodibināja “Muļķu akadēmiju”, kur definēja laimīgu cilvēku 3 pazīmes: - dungo dziesmiņu, - svilpo melodiju, - un/vai pārvietojas teciņus. Un tas palīdz, jo katru reiz.. Read more...
Patiesību vārdos izteikt nevar. Patiesība ir plašāka par vārdu formām. Taču tas nemazina centienus ieraudzīt sevi atbildēs uz jautājumu: KAS es esmu? - TAS; - Tas, kurš uzdod jautājumus; - Tas, kurš meklē atbildes; - Tas, kurš vēro meklēšanu; - Apziņa, kas vēro apziņu; - .. Read more...
Lācis: 181 cm, 113 kg Read more...
Lācis: https://youtu.be/yqPhwZ-oJug Read more...
Lācis: Caur Matīsa video 10 gadus skatoties, tie man ir palīdzējuši, iziet cauri dark knight of souls , visi mēs tajam esam gājuši vai ejam cauri, šie viņa video ir ze.. Read more...
Lācis: Matīsa Ukrainas video ir bomba, tie ir tie, kas tiešām uzrunā, mūsdienas, bet pārējais ir uķi uķi Read more...
Paslēpies visums
Inta Stalte
3 mon. ago
2017.gada Nometnes bildes
Aiva
3 mon. ago
Cilveces ipatnibas..
Matt & Enrico Channeling
3 mon. ago
Ar atgriešanos!
Iveta
3 mon. ago