preloader
blog-image

Par ķermeni

  •  1138    
  •  0    
  •  10    
  • Published :

Šoreiz pie smagās artilērijas.
Nācās saņemt vēstijumu, kura mani burtiski atsēdināja. Jā, var jau domāt, ka to zināju, un tomēr nē. Diemžēl kā bieži gadās informāciju saņēmu braucot pie stūres, tāpēc neesmu pierakstījusi pašu vēstijumu vārds vārdā! Atstāstījums-

Jūs lietosiet medikamentus, lai ārstētu medikamentu radītās sekas. Jūs ēdīsiet metālus, lai spodrinātu ķermeni un vemsiet domādami, ka dariet sev labi. Jūs noklās augoņi un ēdes un meklējumos jūs maldīsieties.

Šis paskaidroja kāpēc nezinot ko ēdam domājam, ka fizikais ķermenis ir jāatīra. Kāpēc? Tāpēc, ka tas neattīrās pats. Dabiski kā mēs zinam, ķermenis pašatjaunojas.
Vai esi kādreiz aizdomājies kādu ūdeni dzer? Veikala? Reiz mērijām ar aparātiņiem sastāvu, metālus, dzīvību, un tt, halloo, viņš ir pilns ar sintezētajiem medikamentiem(atsevišķas kategorijas, nosaukumu nebūs) kā tas ietekmē dabisko organisma aizsardzību, mikrofloru un tt.? Organisms ir gudrs, ja viņam dod nemitīgi indi, tas pierod, un kad cilvēks domā ka nu dzīvos veselīgi, sāk dzert dzīvo avota ūdeni, tas nereti saņem vēdersāpes un alerģijas, JO informācija šīs baktērijas nepazīst, un tad viņš domā, ka jāuztaisa pavasara tīrīšana. Tas pats attiecas uz pārtiku. Vēstijums par to, ka vecāki indēs savus bērnus to nezinot, alerģijas un tt. Ja saņemšos izlaidīšu vēlreiz cauri un pierakstīšu. Šodien pēc dvēseles pavadīšanas gaismā gribas palūkot bībelē! Visīstākā pravietiskā grāmata, tulkota gan simtiem reižu, retais ko sapratīs nerunājot līdzībās.
Pāris panti lietas paskaidro, piemēram J. Atkl. gr. 8:11"nomira daudz cilvēku, jo ūdeņi bija kļuvuši rūgti". Par čipošanu un tt. Nu labi.. Šķiet, ka šo lūgšu apskatīt vēstijumā, jo tur bija arī par cilvēkiem, kas netika līdz un šausmās sajuka prātā- visas mūsu veģetatīvās diagnozes un tt. No vēstijuma izrietošā apziņas mošanās ies roku rokā ar to, ka cilvēks vēlēsies atgriezties pie dabas, audzēt pats savu.
Katrā ziņā jautrība garantēta!

Informāciju lasīt caur filtru

Linda


  I like it

We like it ( 10 )


Add your comment: