preloader
blog-image

5g un čipošana

  •  1208    
  •  1    
  •  9    
  • Published :

Cilvēka prāta ģenerātors- smadzenes spēj veikt miljardiem funkciju pateicoties ātrajam darbības laikam starp neironiem, sinapsēm veicot ātru piegādi ar informāciju, BET... tas nekādi nespēj ielaist savā prātā mieru, ar ko arī smadzenes būtu mierā, starpcitu..
Jūs rakstiet jautājumus par 5g, es atkārtošos, bet šis tika minēts vienā no garākajiem vēstijumiem kādu pierakstīju šeit fb.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2319818674955959&id=2311391775798649&__tn__=K-R

Ir paveicies, ka dzīvojam starp kokiem..pagaidām..., ir paveicies, ka varam savā dārzā vēl atrast pleķi, kurš nav miglots, tomēr cilvēka roka ne tikai rada, tā arī iznīcina. Cilvēkam joprojām neatveras sirds uz līdzīgajiem.. putniem un dzīvo, štrunts, ko tas nodara viņiem- viņi saka..
Un to Tu saki kamēr Tava māte ar starojumu nav pilna un neaiziet gaismā šūnām izžūstot. Dabiskā atlase tikai tik tāl, kamēr tas skar citus, ne Tevi pašu, jo Tava personība ir tik liela, ka līdz Tevim pašam tāls ceļš.

Ak jā, slavena kompānija izdod telefonus, kas sazinās ar smadzeņu viļņiem inovatīvā veidā, tikai padomā par cilvēku, un Tu viņam jau zvani. Viruss asinīs jau ir iekšā, bet ko tad galu galā cilvēks grib?
Uz ko galu galā katrs individuāli dodas?

Un man joprojām ir sajūta, ka varam iet otru evolūcijas ceļu, atgriezties pie dabas, mīlēt ne tikai savu, bet arī otra, redzēt ne tikai savu sētas priekšu, bet kopainu zemei, par kuru staigājam.
Cilvēks spēj masveidā iznīcināt tikai pats sevi... dabu tas neiznīcinās,tā atjaunojas ātrāk kā Tavas šūnas!
Paej pa taku džungļos, kur gāji vakar..šīs takas vairs nav.

Zeme bez cilvēka labi dzīvos..tā ir piekususi staigājot pa ēnām, meklēt sevi, tā atgriežas mājās..vai Tu nāksi tai līdz.. ir izvēle Tavējā.

Kopā❤️
Linda


  I like it

We like it ( 9 )


Add your comment: