preloader
blog-image

Varbūtība un izvēles

  •  970    
  •  3    
  •  6    
  • Published :

Kādu dienu saņēmu jautājumu, Linda, ko Tu domā par varbūtībām uz veiksmi,vai neveiksmi? Cik lielas izredzes šājā biržā nopelnīt pirmos miljonus? Cik lielas izredzes uzrakstot projektu saņemt finansējumu savām iecerēm?

Un šī jautājuma būtība aizveda uz izvēlēm...ne kolektīvām, bet individuālām.
Kādas izvēles Tu izdari šobrīd? Tu nevari izdarīt izvēles uz rītdienu, mēnesi, vai gadu, Tu to vari tikai šobrīd...
Kādas ir izredzes, ka cilvēks a kuru Tu gribētu draudzēties kļūs par Tavu draugu, ja turpināsi vērot no tālākā stūra nekrustojot ar viņu takas?
Arī visas attiecību peripētijas beigtos, ja cilvēks apzinātos šo dienu kā vienīgo.. Tikai šodiena, bet es DZĪVOJU...bez idejas par to, vai pienāks rītdiena.
Vai Tu fantazē mēnesi, vai gadus, vai praktiski esi iesācis, piemēram rakstīt projektu? Vai esi sajutis procesa garšu, pašu mērķi atbrīvojot? Vai Tavā galvā nemaļas domas par finansējumu, ko saņemsi pēc tam, par atbildību, kas gulsies uz Taviem pleciem?
Visas varbūtības izrietēs no Tavas šī brīža izvēles, ko tieši Tu šobrīd dari, lai tuvotos tam, ko vēlies?
Vai Tev ir rituāli, kuros Tu vadi prātu, nevis prāts Tevi?
Vai Tev ir rituāli, kuros vadi ķermeni, nevis ķermenis Tevi.... tikai Tavējie....no iekšpuses uz āru, nevis klausoties kārtējos teorijas balagānus kā dzīvot un kā tuvoties savai pašrealizācijai?

Kādi ir Tavi rituāli?
Vai saņemot nosodījumus un atteikumus Tu apzinies, ka tas nav adresāts Tev, bet pārbaude, cik kluss iekšpusē Tu proti būt? Vai tu proti pieņemt un arī atbrīvot? Vai Tu proti lūgt un saņemt?
Varbūtība sākas mirklī, kurā Tev piedāvā mikrafonu , lai dziedātu publikas priekšā un Tu izdari izvēli tam ļauties..nekomentējot pats sevī, cik šķībi dziedāsi, ko par Tevi teiks citi un kā tas izskatīsies. Varbūtība sākas mirklī, kurā Tu izdari izvēli pasaulei pieredzēties caur sevi!
(par šo uztaisīšu video, no vairākām šķautnēm ielūkojoties)

Un pāri visam neuztvert sevi nopietni, tas palīdz uz jebkuru varbūtību virzīties viegli :)

Tagad..,
Linda❤️


  I like it

We like it ( 6 )


Add your comment: