preloader
blog-image

Tagad

  •  984    
  •  1    
  •  8    
  • Published :

Ko darīt rīt? Kāpēc sāp kāja? Kas notiek gremošanas sistēmā, kapēc mans bērns ,,sēž,, telefonā? Kāpēc es esmu neveiksminieks? Kā lai piedod? Kādu speciālistu meklēt? Kāpēc viņš man liek justies.?.Un tt...

Ir reizes, kad lūkojoties jūsu jautājumos man gribas vaicāt..kurš dzīvo Tavu dzīvi?
Tad, kad Tu pamosties, ārā līst..viss slikti..
Tad, kad skaties makā, viss ir slikti..
Tad, kad domā par saviem bērniem..krīze..
Tad, kad domā par attiecībām- esošām, neesošām..krīze..
Tad Tu apsēdies reiz... un sāc domāt par pensiju fondu, vai par to, ka Tev bija grūta bērnība..Reizēm Tu aizsniedzies pēc iedvesmojošas grāmatas, kuru lasot jau iztēlojies kā Tava dzīve mainīsies, jo tā kā grāmatā raksta ir ,,pareizi,,... pēc dienas Tu esi tur pat, kur pirms grāmatas lasīšanas.

Turpinu jautāt..kas dzīvo šo dzīvi?
Jo vairāk apgūstu neirobioloģiju, jo vairāk kļūst skaidrs, ka smadzeņu īsto kapacitāti cilvēks tā īsti neizmanto.. Viena rakāšanās pagātnē, vai nākotnē.
Principā, ja izdzēstu atmiņas, Tev beidzot būtu šis mirklis, beidzot!!! Vismaz viens mirklis savas dzīves, bet arī šī doma Tevi neuzrunā, jo apzinies, ka prāts ir traucēklis, tātad.. nedomāt...nedomāt..kā izslēgt prātu... bet aknu, vai sirdi taču Tu negribi izslēgt, ko? Kāpēc prātu gribi?
Ja Tavs organisms ir vienota sistēma, tad tā darbojas kā ģimene, kas nozīmē, ka darbības galvā nav īstas, kamēr tās netiek ,,sazemētas,, caur Tava draudziņa- fiziskā ķermeņa palīdzību, vai arī gluži pretēji, Tava fantāzija ir tik aktīva domājot par to, ka Tev ir visas iespējamās kaites, ka Tavs ķermenis neprotot vairs Tevi sasaukt sāk dzīvot pats savu dzīvi un mēģina kautkā piedabūt Tevi uz kontaktu! Un tas izdodas mirklī, kad jautā sev- kāpēc man sāp kāja!?

Draudziņ...apsēdies pie loga- tik vienkārši, izslēdz mūziku, tv, radio...un lūkojies.. nofokusē savu uzmanību uz to ko redzi, nefantazē par to kā jūties tagad, vai jutīsies vakarā.
Pasaulei ir gana salīdzinājumi, spriedumi, pareizi un nepareizi, pa mirklim pajūti caur sevi to, kas dzīvo šo dzīvi... ar FILTRU savējo, jo Tavs filtrs ir tilts starp saprātu un bezprātu.

Tava laicīgā prāta kapacitāte darbojas uz pilnu jaudu tikai šajā brīdī..un tikai! Šim brīdim nekad nav konflikta pašam ar sevi. Brīdī, kad nepastāv ievainotais, sāpīgais un dusmīgais..

Tu vari sevi izdomāt uz priekšu un atpakaļ...bet nevienā no tiem nav dzīvības elpas...tā sirds pukst tieši šobrīd Tavās krūtīs.

Tikai brīdī, kad DZĪVO- pa īstam!❤️

Linda


  I like it

We like it ( 8 )


Add your comment: