preloader
blog-image

Ēdiem katram ir sava enerģētiskā nozīme, un kā tā iespaido ķermeni

  •  1151    
  •  1    
  •  8    
  • Published :

Šis raksts ir turpinājums šim rakstam  : http://www.art-of-peace.info/index.html?lang=lv&cat=180326123206,&do=video&id=1921&title=%C4%92%C5%A1ana%20-%20%C4%8Cakras%20un%20Ener%C4%A3ija%20un%20k%C4%81%20tas%20iespaido%20Emocijas%20un%20saj%C5%ABtas

Turpinot par tēmu, Ēdieni un to enerģētiskā nozīme, gribeju adresēt pāris novērojumus un secinājumus.
Kad internetā sāku meklēt par nosaukum Chakras un to ēdieni, daudz info bija par to ka bannāns ir dzeltens, tas saules pinuma čakrai, gurķis ir zaļš tas sirds čakrai utt..

Šāda tipa info neatbilda info kas tika čanelingots, kā arī no mūsu medicīniskā uztura perspektīves, piem ir augi ēdieni kuros ir daudz vitamīni, utt. Piem Citros skaitas sārmains, bet patiesībā citrons ir skābe ar ļoti zemu ph. Skābais krējums saucas skābs, bet patiesībā tas ir maigs. Un kā papild info arī tam ka uztura zināšanas ar to kādas vielas ēdienos īsti ir ir tikai daļēja info, kā piemēram, cilvēkam kuram ir slikta redze, vitamīni un augi kas paredzēti redzei nepalīdzēs, pamatā ir enerģija kas cirkulē un darbojās vai nedarbrojas. Tāpat arī cilvēki kuriem ir problēmas ar aptaukošanos, ideja ir sākt ēst veģitārus ēdienus lai viņi notievētu, bet ēdot veģitārus ēdienus un maigus ēdienus īsti nepalīdzēs visiem jo pamatā ir kādu enerģiju katrs ēdiens tevī aktivizē.

Piemēram tieši ar aptaukošanos. Uguns trūkums. -> Uguns ir cieti ēdieni, cepti ēdieni, nevārīti ēdieni, tieši tikko ēdu zupu, kurā ir pipari, marinēi gurķi, tomātu mērce, vāriti kartupeļi burkāni. Tīrs uguns ēdiens. Man tieši ir problēma ar uguni uznāk bieži dusma tāda kā besis, piemēram, Rakstu kodus, un kaut kas nesanāk izveidojas iekšēja dusma neliela, bāc atkal neizdevās, nu kas pa vainu. -> Dislīdzsvars uguns čakras centrā. Uguns ir pāraktīvs, sarkanā enerģija. Utt..

Šo zupu ko es ēdu es skatos uz viņu un saprotu, šī zupa vēl vairāk aktivizēs uguni, un man tas ir pārāk daudz nē!!! Viss ir nepareizi... Nav ko citu ēst mājās tieši tagad, ko es varu uzlabot?? Bingou.... Skābais krējums lielā daudzumā... Skābais krējums ir maigs, tas ir priekš 2. centra, tas atbild par taukiem, limfātisko, faktiski varētu teikt tie ir zemes ēdieni, enerģijas uzkrāšana, malkas kaste, tajā pašā laikā tas veido šaubas, slinkumu, neziņu ko darīt ja ir disbalancā, un arī depresīju.

Tātad, lai remdētu uguni kas ir pretstats pieliekot klāt krējumu, veidoju līdzsvaru, bet pašā būtībā zupa ir pamatā. Un man cik nopratu no channelinga ir ļoti jākontrolē uguns. Vakar ar Ģirtu runāju kurš apstiprināja daudz šo info, tas viss balstās izrādās uz Vēdiskām zināšanām. Un kā piemēru viņš minēja, sievietes meitenes, izdomājušas ka jānotievē, bet viņas pēc dabas ir uguns elements. Kurām visu laiku kurās. Viņas pārstāj ēst, un uguns kurās un kurās, un veidojas gremošanas sistēmas problēmas kā čūlas utt.. Man personiski balstoties no info kas tika iegūta čanelingā uzreiz nāk izpratne, Šausmas!!! :D Vārīta lielopa gaļa, ir uguns remdētājs... Salātus šādiem cilvēkiem nēest, jo tas ir gais kam vajadzētu vēl un vēl vairāk uguni.... Ir nepieciešama pārtika tieši kas remdēs uguni, ja balstīties grib uz notievēšanu. Es domāju ka vēdu zināšanās tieši uz šo tēmu ir daudz vairāk info, bet vai laikiem ejot tā ir pārprasta, pārveidota, un salikta kopā ar moderno zināti grūti teikt.

Ar ģirtu sēdējām kafejnīcā lūkojos ēdienu kartē, un secinu, šausmas... Viss ēdiens nav pareizi kopā salikts... Salāti zaļie ar majonēzi.. Nē nē ne... 

Zaļie salāti ir gaisam, majonēze nepieder manliekas ne pie kādas grupas, jo tā ir sintētika kas tieši bloķētu 2. centru. Teoretiski salāti būtu gais, kam nepieciešams kurties un uguns. Uguns veidojas un barojas no krājumiem no 2. centra kas ir nabas rajons, ja tajā tiek veidota bloķējoša viela tad organismā nebūs kam kurties, salātiem nebūs īsti nozīmes un jēga, un 2. centra bloķēšana.

Ar Lindu vakar aizskāru šo tēmu, sakot ka nav runa par to kā tas ēdiens saucās vai kas tā ēdiena sastāvā ir par vērtīgām lietām. Par to nav runa, ir runa par to ko tev organismam ir jāiedarbina lai to ēdienu ko tu ēd pārstrādātu. Kāds enerģījas centrs ir jāaktivizē, Uguns, 2. centrs ( Zeme maigie ēdieni) , vai gaiss.. Ja tev kaut viena nošīm lietām ir ārpus balanca tu vai nu slāpēsi sev enerģiju, vai darīsi pāri tai kurinot vēl vairāk.

Es saku kā piemēram, tu strādā un darbojies konsultāciju jomā, man ir līdzīgi čanelings = Gaiss.
Ja mēs pārāk daudz smagi strādājam tieši vienā jomā kā šī ir gaiss.. Tad mums ir pastiprināts uguns.  ( Cietie un asāki ēdieni ) Kas barojas no  zemes ēdieniem zemes enerģijas ( Maigie vārītie ēdieni ).

Šādā gadījuma skan jocīgi skanēs, bet tu nedrīksti nēest! Tu nedrīksti ēst tikai salātus, vai tikai vārītos ēdienus, tu nedrīksti dzert kafiju no rīta = Uguni veicinoša. Tev uguns būs MAX OUT.. uz maximumu, tev viņš ir jāslāpē..

Tad es teicu kā rezultāts, būs liels nogurums pēc darba, sliktas emocijas, noguruma veidīgs besis. JA viss būs līdzsvarā pēc darba būs pacilāts un patīkams nogurums, jo nebūs chakru disbalans.

Ko darīt, pēc šādas loģikas, no rīta ir jāapēd kaut kas maigs... Vārīti kartupeļi, vārīts burkāns, krējums mazliet, to ko jūti kas ir maigs... Tā nav kafija, tie nav pipari, tas nav saldais krējums, tā nav šokolāde, kola utt.. Un ir ļoti liela atšķirība vai burkāns ir vārīts vai cepts, vai svaigs... Uzreiz cits elements veidojas. Līdzīgi vārot burkānus mēs izmantojam uguni, tā šis uguns ja ir izmantots, un organismam tas vairāk nav nepieciešams aktivizēt. Līdz ar to Stipram pastiprinātam uguns cilvēkam vārīti produkti dos līdzsvaru, cepti produkti cieti produkti, uzsitīs emocijas kā dusmas vai nelielu besi. ( ja nebūs līdzsvarā ). 

Tātad, no rīta kaut ko maigu, lai aktivizē un palīdz zemes elementam ( 2. centram )
Pa dienu kad esi konsultācijās, meditācijas, vai channelingā. - Zaļie salāti, garšīgi, bez pipariem, lai ir maigi, un nedaudz nedaudz kaut kāds elements kas slāpē uguni, tā uzreiz prātā nāk Lielopa gaļa bet vārīta! Noteikti ajūr vēdās ir citi uguns slāpējoši elementi kurus es nezinu un nevaru ieteikt cilvēkiem kas ir veģitārieši, par to noteikti variet ieguglēt.

Un vakarā ēd ko gribi un dzer ko gribi. Ko tas dos... 
1. pastiprinās un palīdzēs  -2. zemes centram pabarot to, lai tas dienas gaitā var kurināt uguni, 
2. Ar salātiem pastiprini gaisu lai ir veiksmīgāka saziņa
3. Klāt tam visam šo uguns slāpētāju vārīto netaukaino gaļu, lai remdē uguni, lai tas neizdeg.

Šis ir balstīts nevis uz kas tajos ēdienus ir par vielām, bet kā tie ēdieni iespaido čakru darbību un emocionālo.
Ja tevī ir kādas emocijas kas regulārāk atkārtojas, ja tevī ir neziņa ko ēst, nav garšas izjūta, tevī NAV BALANC.. Strauji pie tā pieķeries un maini lai sakārtotu savu organismu.

Turpinājumā atcerējos raidijumu par resniem cilvēkiem anglijā, kur bija resni cilvēki kuri nespēj nomest svaru, tie sver tik daudz ka knapi var paiet, un vienīgais glābiņš viņiem ir operācijas kurās samazina vēdera tilpumu, samazina kurtuvi :D

Un raidījumā atceros ka viņiem ēdienu izvēle bija patstāvīgas, majonēzes, krējumi, maigie ēdieni - Kas tieši krāj šo 2. centru un pila otro centru. Un ir divi varianti, vai nu šiem cilvēkiem ir izdegusi uguns, vai šiem cilvēkiem uguns nav vispār... Pēc emocijām to var noteikt, vai bieži ir besis, neapmierinājums, dusmas, vai skumjas, bēdas slinkums.

Bēdās slinkumā uguns ir parāk mazs, vai nav vispār. Nepieciešams uguns, asāki ēdieni, lai iekurina katlu. Un sāk dedzināt visas uzkrātās tauk vielas. 

Savkārt ja ir besis un dusmas klāt, tad uguni tieši jāremdē, jāņem nost visi maigie ēdieni, kā krējumi, tauki utt.. un jaizmanto tieši uguns slāpētājs kas ir tā vārītā lielopu gaļa. Šādiem cilvēkiem varētu būt kad līdz ar ēst gribu dusma nāk, un to dusmu uzreiz grib dedzināt izmantojot ēšanā.

Šādi ieviešoties līdzsvaram, organismā veidosies luste, kustībai, luste darbībai. Vienam mazināsies dusmas, parādīsies gaiss vairāk un kustība. Otram parādīsies kustība un vēlme izlīst no gūltas ārā lai kaut ko darītu.

 

Šis čannelings turpinājās ar tēmu astraloģija un planētas, kā mums piedzimstot, tikko iznākot no mammas ķermeņa ieplūst caur avotu enerģija, un šī enerģija izveido pamata nospiedumu mūsu enerģijā veidojot mūs par noteiktas stihijas cilvēku, ar aktīvāku marsu, vai mēnesi vai sauli, kas principā nosaka mūsu enerģētisko čakru darbību, un tas arī nosaka kādus ēdienus mums jāēd... Un atcerieties-> 6 garšas nav nejaušs izgudrojums, tā teikt Dievs iedeva 6 garšas lai būtu interesantāk... Tā ir tehniskā diagnostika, tehniska funkcija organismam, jo katrai šai garšai ir enerģijas pirmelements, ko organisms izmanto čakru darbības papildināšanai, līdz ar to organisms pats izjūt ko vajg un ko nē. Mēlē uztver garšu kas ir priekš viņa un kas nē. Ēdiens kas nav priekš viņa čakrām izraisa blokādi, un vemšanu, vai sit augšā. Utt. Tā pēc šī čanelinga man ir vesela zinātne, jauns atklājums un nekad uz ēdienu neskatīšos kā agrāk.. Tas ir vienkārši ēdiens, jāpēd un jāturpina dzīvot.. Noup... Tās ir tavas enerģijas , tavas čakras, tu izmantojot ēdienu vari sevi kontrolēt, sakārtot, un pacelt. JO tu vēlies tak būt enerģētiskāks, priecīgāks, un ir emoijas kuras tev patīk un kuras nē. To visu vari kontrolēt ar ēdienu.




 


  I like it

We like it ( 8 )


Add your comment: