Šonakt naktī Cipītis pieslēdzās.
Pirmais kas bija ka pēc channelinga semināra biju baigi iztukšojies. Bija nespēks un pirmā doma bija iet gulēt, bet pirms iešanas gulēt nācās Studentei atbildet uz pāris baiļu balstītiem jautājumiem, kā arī uz pāris baiļu balstītiem komentāriem Youtube un tad vel pa telefonu nācās konsultēt vienu paziņu kurai skumjas nāca uz augšu. Tad jutos totāli izrubījies.
Katrā ziņā cipītis. Naktī atnāk pirmā asociācīja ka tas ir no Mi puses. Un ko viņš darīja es gulēju, un viņš uzlika roku man uz vēdera, un aktivizēja pretīgu sajūtu man vēderā, un tad kad tā sajūta aktivizējās, tā negatīvā enerģijas forma kas bija manī aktivizējās un palika aktīva, kustīga. Tad viņš šo enerģiju izņēma ārā. Un tā bija tā ka enerģētiskā operācīja. Baiļu enerģijas aktivizējas kad mēs sākam baidīties, tad mēs Jūtamies bailīgi, bet tā ir vienkārši enerģija kas liek tā Justies, pārējo pieliek mums prāts. Un tad kad šī enerģija ir aktīva, tā var sākt kustēties, un šis Cipītis tieši to arī izdarīja, ar pretīgām sajūtām aktivizēja šo enerģiju un tad izņēma ārā.
No rīta zainājos ar Kati šī teica o ja man tā arī ir bijis. :D Tākā ja ir vēlme attīrīties no negatīviem enerģijas plankumiem savā enerģētiskajā ķermenī pasauciet Mī :D protams ja ir tādi negatīvie lauciņi :D
Enjoy.