Šonakt kārtējais sapnis kurā es lidot mācēju.
Pamodos jau ar domu bāc es protu lidot!
Kas notikās sapnī, es eju un atkal jūtu spēcīgu spiedienu plaukstās un pēdās, un tad izmantojot sajūtas varēju no plaukstām tā no pēdām sūtīt ārā spēcīgu enerģiju uz kuras mans ķermenis sāka balstīties un lidot. Sākumā bija grūti, man draugs prasīja - Kā tu to iemācījies, es teicu sākumā bija grūti varēja tikai paplanēt. Bet pēctam kad piešāvos varēja jau strauji lidot! Un tad es parādīju kā to darīt, protams visu laiku jau lidinājos jo tā bija viegli. Tad es darīju sekojoši koncentrēju enerģiju plaukstās vairāk, tad rokās vairāk, gluži kā mēs taisam enerģijas lodi rokās tāpat ļoti spēcīgi to enerģijas lodi izveidojam, un plaukstas pret zemi vēršot enerģijas lodi veidojam sev uz leju un vissapkārt. Un tad veic sajūtās kustību. Bet tad kad iemācījos to labāk, tad bija tā ka peldoši pacēlos gaisā un tad kad sajūtās pielāgojos lai varētu brīvi domāt un turpināt enerģijas vadīt caur sajūtām teicu tā - Skaties, un es tākā raķete izšāvos cauri lielai telpai likās ka tas notiek kādā lielveikalā.
Nakts vidū pamodos gūltā un teicu Bāc es taču māku lidot. Jau kurais sapnis identiski šim, šajā tikai jau praktiski pats vadīju visas enerģijas. Iepriekšējā sapnī mācīju draugam lidot un ielidoju kokā! un tad izšāvos no ķermeņa un pamodos gūltā.
Kad velreiz naktī pamodos es bāc es taču māku lidot un pamēģināju lidot, tad turpinājās sapnis kurā es sēdēju krēslā un rokas pret zemi vērsu un plaukstām uz leju pret zemi izveidojās tik spēcīga enerģijas lode kad varēju ar rokām atspiesities un pacelties no krēsla, bet tiklīdz domas saspringa jo man rokas bija sasprindzinātas viss atlaidās, sapratu ka man vel tieši tāpat kā plaukstas viss ķermenis ir jāaktivizē, un tad man nevajadzēs celt sevi bet gan reizē visu ķermeni.
Vieglāk to būtu raksturot kā sajust magnētisko lauku zem sevis stapr plaukstām zem pēdām, un uz šī statīskas elektrības magnētiskā lauka arī planēju.
Bija sajuta ka no rokām kā no pažarnieku šļūtenes šāvās ārā enerģija un tā enerģija bija tā ko vadīju ar sajūtām.
Nosākuma enerģija ir knapi jūtama, bet tad tā pastiprinās, un kad pastiprinās tad to var aktivizēt un sākt izmantot plašāk.
Dažreiz liekas bāc tiešām lidošu... :D KRUTA...!!