Pasaules/dzimšana

Sapnī biju izplatījumā. Tur gids man stāstīja un rādīja kā rodas viss..Miniatūru veidā..No tādām kā planētām ( lielākām un mazākām) piedzima cilvēki - pat ne cilvēki nē, bet tādi enerģijas veidojumi, kuriem bija apziņa ( bet es sapratu, ka runa iet arī par cilvēkiem). Tur bija nereālākās visa spektra krāsas.. Katra tā \'\'planēta\'\' bija savādāka. No sarkanas planētas izveidojās tādas kā liesmas un tad man stāstīja kāds būs \'\'tas\'\', kas piedzima no turienes. Tad no zaļas utt.utt. ( šo jau nedaudz sliktāk atceros, bet doma bija tāda, ka no katras krāsas rodas savādākas īpašības ja tā to varētu nosaukt) ... Es ļoti gribēju redzēt no kurienes es atnācu, bet neredzēju. 

Lai gan grūti pat raksturot to,kas radās un tās \'\'planētas\'\' , bet tas bija skaistākais sapnis, kāds jebkad man ir bijis.

Zenn       Sapņi

We like it ( 9 )

Add your comment:

New Comments

Dagnija: Labdien. Kur var atvērt video? Read more...

Iveta : Diemžēl uz talku netieku. Lai talciniekiem labs laiks un priecīgs prāts! Read more...

Matt & Enrico Channeling: Iespejams bus izmaiņas.. Piesakās un ja būs izmaiņas painformēsim Read more...

Velta: Paldies Zanei par izsmeļošu ieskatu dvēseles izvēlē, piedzīvojumā un darbībā. Viss ļoti pazīstams un zināms . Paldies par ūdens nozīmi organismam. Jo ir daļa ļa.. Read more...

Teiksma Briede: Studija Anaela ir Latgales iela 322 (ne 422) 422 - ir benzīntanks/automazgātuve Read more...

>