Pēc sajūtām tas bija kārtējas katastrofu sapnis, kurā cilvēce kautkādā veidā tiek apdraudēta. Nesaprotama kņada uz pilsētas ielām, cilvēki skraida. Man blakus pazīstama meitene un pirmā doma- viņa ir jāpasargā lai vai kas tas būtu. Pagāju pa ielu uz priekšu un ieraudzīju to ,no kā cilvēki krituši panikā. Redzēju pa gaisu lidināmies dīvainus kosmosa kuģus kuri atgādina pēc formas zinekļus vai krabjus. Uz ielām parādījās arvien vairāk melno aģentu un viņi nodarbojās ar cilvēku sagūstīšanu.CIlvēki tiem pakļāvās. Viens no viņiem mani saķēra aiz rokas un tai brīdī es automātiski pateicu- un kā tad ar Visumā noteikto brīvās gribas likumu? Aģenta sejā varēja nolasīt niknumu un pārsteigumu reizē. Viņš atlaida manu roku un steidzās citā virzienā.
Pēc pamošanās sapratu sapņa vēstījumu.. Pastāv veids kā pakļaut cilvēku apejot Brīvās Gribas Likumu . Cilvēks pakļaujoties bailēm izdara savu brīvo izvēli un galu galā sanāk tā ,ka pats ir sevi sagūstījis.
Tādu gūstekņu ir ļoti daudz. PAvisam viegli noskaidrot vai tu esi gūsteknis vai brīvs cilvēks. Pavaicā sev. Vai tas ar ko tu patlaban nodarbojies ikdienā ir tas ko tu darītu labprātīgi nesaņemot par to atalgojumu?
Kā ir? :)