Mani dārgie draugi man ir stāsts par būtni - cipīti kas dzievoja kaut kur visumā. Un tā būtne biju es..... ES DZĪVOJU UZ PLANēTAS KUR DZIVOJA DABAS BēRNI. Visuma matriāliskajā plānā eksistē divu veidu civilizācijas tehnokrāti un dabas bērnu civilizācijas. Man stāsts sākas ar to, ka es savu planētu pārdevu - tehnokrātijas dēļ... protams uz savas planētas mēs varējam ceļot ārpus tas robežam... Bet nu tagad par galveno es radiju kriogēno sistēmu pateicoties tumšām butnēm un devos pa visumu un kolekcionēju citas rases kā pastmarkas un sasaldēju kriogēnā kamerā.. TUMŠIe IEGUVA BŪTŅU JEB CIPĪŠU DVĒSELES es to sasaldēto ķermeņus kā kolekciju. Protams es iznīcināju daudzas ģimenes un pārīšus dveseliski garīgaja ziņā. Jo katrai būtnei ir divas daļas virišķā un sievišķa un tad KAD TA SADALAS PA POLIEM UN PĀRDZIMST. Tad viena otru atrod pardzimstot. Bet tajā laikā kad beidzot atraduši viens otru bija daudzas būtnes, uzrados tad es un ta daudzus pārus šķīru nozogot to otrās puses. Starp citu tumšie no šo būtņu dvēselēm izgatavoja kristālus (DEGVIELu jeb Enerģiju). Stāsts ar to nebeidzas... BŪTNES NO AUGSTĀKIEM LIMEŅIEM SAPRATA KA ŠIS TE NEKUR NEDER UN Ļāva daudzām rasem atriepties un ta ka tā viņi nevareja kā galavasmednieki un rases atrast mani tad šie atriebās manai rasei un civilizācijai. Un tad manējie (mana rase)sāka meklēt mani par spīti ka dzimta civilizācija bija garīgi augsti attīstita nebija tehnokratiska un bij dabas bērni... kOPSUMĀ SKATOTIES TAJĀ LAIKA MANI MEKLĒJA GANDRĪZ VISI. Mani medija pat teviskronieši rase kurai garambraucot iznīcināt varēja saules sistēmu prieka pēc tā pat vien. Bet tas tā. Stāsts beidzās ar to ka mani nenoķēra man dzinās pakaļ līdz pašam bunkuram. Kur es paklupu iekritu kriogēnā sistēmā un sasaldēju pac sevi un mana dvēsele aizgāja tumšajiem...(amizanta situācija ) ta ka morāle tāda "neroc bedri citam, pac vari iekrist" utt... Kamēr man tas nav pielecis es uz majas planētu netikšu tikmēr kamēr nebūšu dabujis mācību. Es te UZ zEMES daudziem cipišim un kultiem esu gājis cauri. Kas bijuši uz zemes. Esu bijis melnais nolādējis baltos un pac par balto kļuvis un otrādies... ŠI PLANĒTA KO MĒS SAUCAM PAR Zemi intrasanta ar to ka te ir brīvā griba. Esu bijis pie Elohiem senajā Babilonijā.. tapat nodarbojies ar Vudoo... kā ari mana vaina daļēji ir ka tapis ložmetējs... tas nav viss es savu otro pusiti karmisko nevaru atrast jo nodariju pāri vai aizskāru uz savas planētas, es to neatminos bet vairākas dzives uz zemes man iemācijušas: \"\'nelien kur ēst neprasa\'\'... šī planeta no skolas priekš manis pārvēršas cietumā... Došu padomu: \'\'Attīsties Dvēseliski\'\' Paldies un lai labi jums klājas...P.s. Es neatminos ka mani sauc kāds ir mans vārds jo kad piedzimstam tad esam ka balta lapa.. tiem tur augša uz mums ir intresanti. Jo priekš viņim tas ir ka priekš mums televīzija vai datorspēle kā Matriksā... Un smieklīgākais ir tas ka daži no viņiem pārdzimst par cilvēkiem jeb mums. Tā ka lai veicas!!!!!!!!!!!!! :)