Čennelinga prognoze nedēļai 20.04.2015.-26.04.2015.

\"Mēs sveicinām visus klausītājus! Šīs prognozes laikā tiks dota informācija par situāciju no 20.04.2015.-26.04.2015. Šīs nedēļas laikā jūs jutīsiet enerģiju sablīvējumu, ko fiziski varēs sajust kā it kā jums trūktu elpas, uz jums spiež sabiedrība, uz jums spiež pasaule pat, visi tie cilvēki, kas agrāk jums sagādāja prieku, tagad var sagādāt jums tādas sajūtas. Tā ir ilūzija, bet tas nozīmē, ka enerģijas nedaudz paliek blīvākas, lai veidotu noteiktu vibrāciju celšanu telpā un tādējādi, lai sāktu ietekmēt dzīvās radības. Bez tā, lai pašas dzīvās radības nonāktu līdz stāvoklim, kad aktīvi paceļ savas vibrācijas, viņu fiziskais ķermenis arī tiks aktivizēts, lai paaugstinātu to vibrācijas vai arī, lai sekotu dvēseles apziņas attīstības progresam. Bez šī enerģiju sablīvējuma, šo nedēļu raksturo uguns stihija. Šī stihija palīdzēs visiem tiem cilvēkiem, kas vēlas attīrīties, lai atbrīvotos vai arī, lai sāktu atbrīvoties no visiem \"enkuriem\", kas notur jūs pagātnē un neļauj attīstīties. Uguns stihija palīdzēs attīrīt dvēseli, attīrīt apziņu, palīdzēs atbrīvoties no veciem ieradumiem, no vecām mantām, no novecojušām attiecībām un pat no tām skumjām par aizgājušo pagātni, par kuru jūs domājat, ka jūs bijāt tajā laimīgs/-a. Atbrīvošanās no pagātnes arī tiks skarta un tas izpaudīsies tajā, ka jūs sāksiet just nevēlēšanos pat skatīties kaut kādas savas fotogrāfijas no senās pagātnes. Jūs varēsiet sākt attiekties pret visu viegli un šis attīrīšanās process aizskars jūsu vainas sajūtu, piemēram, ka jūs kaut ko neesat pabeidzis/-gusi, kādam kaut ko esat parādā vai vienkārši kāds uz jums ir apvainojies. Vainas sajūta ir pats svarīgākais \"enkurs\" un šonedēļ jūs sajutīsiet kaut kādu atvieglojumu. Pēc enerģiju sablīvējuma, nedēļas beigās parādīsies atvieglojuma sajūta. Bet tas nenozīmē, ka enerģijas mainījās, tas nozīmēs, ka, pirmkārt, jūs iegājāt tajā vibrāciju līmenī, kas ir paaugstinājies telpā un, otrkārt, jums nav vairāk vainas sajūtas. Tie, kas novēros tādu stāvokli, nozīmē, ka viņi ir aktīvi tikuši galā ar pārejas procesu pa šādiem enerģētiskiem kalniem. Tiem, kuriem šāds stāvoklis neradīsies, iespējams tas turpināsies arī nākamnedēļ. Mēs novēlam jums mieru. Uz redzēšanos!

Tulkojums: Ina Irbe

Avots: 

Ina Irbe       Apaļais galds

We like it ( 2 )

Add your comment:

Comment ( 2 )

Inga    Send message

Liels paldies par šo rakstu,tieši šodien man iesākās tāda pat teiktu pozitīva sajūta, gribas ļoti ar sevi strādāt, bet par agresiju-nu jau otro nedēļu mans 4.gadīgais puika velk uz agresiju,un tāds uzvilkts, tad mēģinu tik tā mierīgi ar viņu , bet diezgan grūti :-)Bet patiesībā vēl pluss šodien Matīsa video,pilnīgi laikā un pozitīvas emocijas :-)

8 Years ago
Matt & Enrico Channeling    Send message

Vienu reizi Enrico prasiju par prognozēm, klusums. Es tā saku nu bet citi visskko prognozē un tad sanāk tā ka daļa prognozes piepildās citas nē.. Šis kluse, es tad aizdomājos nu bet prognoze ka cilvēki modīsies tā taču ir prognoze???

Shis - Cilvēki modīsies tā nav prognoze!! :D
Cilvēki modīsies!!!

8 Years ago

Jaaa!!! :D Tieshi taa! :)) Paldies par rakstiem! :)

8 Years ago
Ina Irbe    Send message

:) es nedaru to aiz pārpublicēšanas, katram no mums ir savi uzdevumi. vari to sajust, ja ieskatīsies sirds līmenī :)

8 Years ago

Nu skaties, galvenais lai pati neapmaldies, jo bieži vien cilvēki pārpublicē, un no pārpublicēšanas daudz lietas tiek parprastas pat no partulkoshanas. Mums jau tepat channelinga grupa veidojas cilvēki kuriem ir saikne ar citām civl. netikai enrico bet ari ka Mi, Lindai - Suzi, Sandrim arii, utt.. Domaju pec gada te jau vispar bus visuma centrs.

8 Years ago
Ina Irbe    Send message

Es pameklēšu informāciju par līmeņu hierarhiju un aktīvākajām civilizācijām, kas šobrīd \"strādā\" ar cilvēci. Laikam pienāca laiks iet dziļāk :)

8 Years ago

Starpcitu to ko tu saki līmējas kopumā, jo vienu reizi bija tā ka - Runājot par enerģijas celšanām, ka ir vesela civilizācija un viņi teica tā ka - Cilvēce ir kā eksperiments no totālas tumsības celt gaismā viņu, tā ir kā orķestra mākslas darbs. :)

8 Years ago
Ina Irbe    Send message

un visam ir vieta būt ))) Šie ir tā saucamie The Founders, kas kūrē cilvēci un procesus, kas saistīti ar vibrāciju paaugstināšanu jeb Augšāmcelšanos

8 Years ago

Jap bet tas kas tika rakstīts +- ir ok.. Tāka enerģiju lasīšana. Piemēram Māris pienāca klāt un teica ka Zauris viņam esot teicis ka šis mēnesis būšot tāds agresīvs utt..

Tehniski viņš ir agresīvāks, es pat to sajūtu :)) Enrico jau ir pofigists :D viņam vieglums un jautrība, bet ir citas būtnes kas ir specifiskas un skaidrojošas.

8 Years ago
Ina Irbe    Send message

Viņi arī teica, ka to, ko viņi sniedz grūti nosaukt par prognozi. To cilvēkam vienkārši ir vieglāk saprast ap ko lieta grozās. To var nosaukt par raksturojumu. Nedēļas enerģiju, notikumu raksturojums.

8 Years ago

New Comments

Matrix: https://youtu.be/ncEURSYSKN0 2017.g. šo video klausījos. Viss 2025.g. tīrā militarizācijā aiziet Read more...

Hornacek: Nekāda ciemata nebūs Read more...

Hornacek: Ciemats smagu zāli pīpē Read more...

Hornacek: Miera ciemats, huju Read more...

Hornacek: Parasts pastala 0 Read more...

>